Tuesday, 12 June 2012

KOSONG ~ KOSONG ~ ❤


 Assalamualaikum My Cutest and My lovely Readers :') *chewahhhh* 

.......................................

Nampak tak gambar besar gedabak tu ? *kalau tak nampak maknanyaa TAK LAMA dahh tu xD * hehe , okay . Joking bahhh .. "Kau tahu betapa ku sayang padamu ~" *aku nie dah kenapa ?? =..=* 

Okay , kembali serius O.O . Hmm , Lia tak tau sejak dua menjak tiga menjak empat menjak lima menjak nieee , hati tak tenteram langsung . Kalau duduk sorang-sorang ingat kat dia :'/ Aku happy dengan hidup aku sekarang . Tapi kenapa mesti ada kau ?? :( Dah setahun lebih kita putus . And kenapa kau still ada dalam hati aku ?? Kadang-kadang aku marah hati aku sebab hati aku tak bagi peluang aku sayang orang lain macam mana aku sayang kau dulu . Mungkin kau dan aku lama . 2 Tahun 5 Bulan . 

Kenapa aku ingat ?! Kenapa aku ingattttt ?!!! *hantuk kepala kat jalan tar* Ada Bran ?? haha. Aku benci orang yang suka bagi harapan kat orang lain . You know like what ? LIKE RUBBISH ! Macam kau lahh tu . Kalau call aku , ayat tak boleh nak sweet lagi ? Haaa ~ lepas tu start lahh aku nak menangis bagai . Aku niee hati cepat cair . Tapi aku kena kuat jugak ! Huhh ! Ayat kau macam bagi harapan gilaa kat aku . Hati aku , bukan mainan untuk kau . Kalau kau nak , kau pergi Lorong Haji Taib . Ramai "betina" kat sana . Kau pilih lah mana yang kau nak . Kalau nak hati aku , sorry , hati aku bukan milik kau lagi . 

Aku update status macam-macam bagi kau terasa . Suruh kau lupakan aku , abaikan aku , bencikan aku .. Tapi , bila kita OTP , satu benda tu pun aku tak boleh cakap kat kau . Pasai paaa ??!! Takut kau tinggalkan aku ?? Kau memang dah tinggalkan aku lama dah .. SO ? Whats the problem MAN ?! Bila kau yang TOLONG cakapkan benda yang aku nak cakap tu , aku pulak yang menangis . Hoishh , kesian siapa jadi BF aku . Menangis jea kerja . Penat layan aku niee .. Tak payahlahh jadi BF aku kayh ? :') Hhahaha . KongHajor aku nieee :3

Aku boleh terima semua kekurangan kau . Aku tak kesah pun kau menipu aku semua . Adakah itu bodoh ? YA . sangat bodoh . Kenapa aku tak boelh terima kekurangan orang lain sedangkan diorang lagi okay daripada kau ? Anehh lah aku nie :( Macam ALIEN . Aku rasa serbasaah sangat dengan BF aku :( Macam aku mainkan perasaan dia . Bak kata Fahmi , " Lia tak rasa serbasalah ke kat Hafiz ? Lia macam mainkan perasaan dia jea" Sentap jeaa aku baca :'/ Aku sayangkan Hafiz . Sayang sangat-sangat . Tapi kenapa aku tak boleh hilangkannnnn ...... hmm , takde papelahh :'/

Okay , i got to go . Esok exam !!! >///< Aku nak culik Pn.Chu harini lahhh ~! haha . Bengong . Otak dah sesak . Jantung dah sempit . Hati dah hancur lama dahh ... Aliah niee gilooo ouhh -.-' Campak dalam lombong emas karang ! :P huuu ~ HAHAHA :D

 THANKS FOR READING 

*Wish me LUCK ! ;) Esok exam EA ❤ Loveeee it !!!~ =..=' 

No comments:

Post a Comment