Friday, 20 April 2012

Janji awak macam sampah Hafiz ! :'/

For : Muhammad Hafiz Bin Johari


.........................................................................


Assalamualaikum awak yang pernah saya sayangi .. Terima kasih sebab sakitkan hati saya . Saya rasa happy sangat awak sakitkan hati saya . Rasa macam berbunga riang ! ^^, . Awak takkan pernah faham apa yang saya rasa . Kalau benda nie berbalas kat awak , baru awak menyesal . Saya minta maaf sebab selalu susahkan hidup awak . Mesti awak menyesal kenal dengan saya kan ? Saya faham . Terima Kasih . Saya bersyukur sebab awak sudi gantikan tempat ayah saya yang sepatutnya melindungi anak dia and awak dah tolong ayah saya dengan menjaga and melindungi saya dengan baik .  
Awak , terima kasih . Selama 11 bulan saya dengan awak , awak selalu happykan saya . Nampaknya , saya memang tak layak untuk hati awak yang 'BERSIH' tu . Awak lupa semua janji-janji awak kat saya . Awak anggap saya nie siapa sebenarnyaa ? Patung ? Kereta mainan ? Thanks sangat-sangat sebab mainkan perasaan saya . Tapi minta maaf , saya bukan mainan . Saya manusia macam awak  .. Ada perasaan . Awak buat saya macam sampah . Awak buang saya macam tu jea . Dah lah tiba-tiba jea kita break . Tak sempat saya nak cari sparepart . Sebab hati saya dah yakin yang awak sorang je lepas nie .. Malangnyaa , sangkaan saya salah sangat-sangat . 


Awak , baru saya tau kenapa tak pernah-pernah saya peluk awak .., tetiba last day kita jumpa sebulan sebelum nie secara automatik saya TERhug awak from belakang . Saya pun tak tau kenapa ? Hmm , awak pun marah saya sebab saya hug awak kan ? Saya minta maaf awak . Saya memang tak sengaja masa tu . And saya baru perasan , kenapa haritu saya beria-ria taknak awak balik . Rupanya , itu last day kita jumpa :'( Sampai sekarang saya rindu awak and sayang awak . Tapi perangai awak buat saya menyampah dengan awak . So , terima kasih buat saya macam nie .


Saya nak tanya awak , macam mana awak boleh ubah perasaan awak tu ? Saya teringin jugak nak belajar . Yelah , ex-2 saya semua saya tak boleh lupa . Macam mana awak buat ? Ajarlah saya . Saya teringin jugak nak buat macam tu . Ayat awak , 'Saya sayang awak , tapi sayang saya dah tak macam dulu' . Okay , sila terangkan . Ini semua salah saya ke ? Apa saya buat kat awak ? Cuba bagitau saya . Benda nie tetiba jadi kat saya . And saya sangat tak boleh terima hakikat . 


Muhammad Hafiz Bin Johari , saya Nur Aliah Binti Abd Haris minta maaf kalau saya suka sakitkan hati awak secara sengaja atau tak sengaja . Awak jaga diri elok-elok  . Kalau awak memang betul-2 dah berubah , buktikan kat saya yang awak memang betul-betul 'ALIM' . And saya jugak mintak maaf banyak-2 selama kita couple , saya banyak buat salah kat awak :/ Assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment