Monday, 30 April 2012

Hati dia masih milik saya :')

Assalamualaikum to my Lovely Readers :')

............................................................................

27.April.2012 (Jumaat) :

Hari yang happy buat diri saya ^^, Tau tak kenapa ? hehehe :P Okay , actually plan dengan Hanna nak jumpa dia kat Kafe@Teen . Secara jujur , relation saya dengan Hafiz memang okay . Kami kawan :) Then , saya tanya lah dia 

"Awak , nak pergi Kafe@teen naik apa ?"
 Lepas tu dia tanya balik .. 
"Awak nak pergi sana buat apa ?"
Then saya cakap " Jumpa member lama" *Terpakse tipu dia , malas nanti dia banyak tanya*
Then dia cakap "Naik bas u23 or 16 "

-sebenarnyaa banyak lagi malas nak taip . sampai lah dia tanya macam nie ... -

Hafiz : Awak nak pergi bila ? 
Me : Jumaat nie . 
Hafiz : Hmm , awak pergi dengan saya jea lahh . 
Me : *Mulot Ternganga then lari masuk bilik , amik DOMO . Peluk kuat-2 . Hahaha :D Sangat tak percaya okay :3* Errr .. Okay . 


Then , hari yang saya tunggu-tunggu pun tiba :)
...........................................

Balik sekolah hari jumaat tu still tak caye nak dia jumpa haritu .. hmm , then ondway pergi Kampung Baru , saya text Fatin .. Suruh Fatin tunggu saya kat Tren and terus bawak saya pergi Bus-stop tempat Hafiz tunggu saya . Baru naik motor , lutut rasa nak tercabut ! Si Aten nie pun satu ! Bawak motor nak membunuh aku ! hahaha :D

Sampai jea kat Bus-stop , *Rasa nak pitam* Nampak Dia , Haris & Dedy . Saya rasa macam patung jea time uh . Semua buat-2 tak nampak saya -.-' Bas sampai , Haris and Dedy naik dulu . Saya terpinga-2 macam tak pernah naik bas . Ikut jea mana Hafiz pergi . Masuk bas . Saya macam orang gila ! Dalam hati *Babii !!! aku nak duduk dengan sape niee ! Boyan dengan Bangla ramai ! Takuttt ! T.T - Dalam hati dah nangis dah* Tengok sebelah Hafiz kosong . Dengan muka tak bersalah , duduk sebelah dia . Tapi jarak duduk bukan main ! HAHAHA :'D And Hafiz secara langsi dia tanya Haris and Dedy "Sejak bila dia masuk bas nie ? *tunjuk kat aku*" Saya dah nak nangis dah :'/ Masa tu rasa nak tumbuk-tumbuk muka dia sampai pecah !

Tetiba dapat text from Hanna . Dia cakap dia tak dapat datang . *Dalam hati mencarut-2* Then saya dah merepak sorang-2 cakap nak balik.. nak balik . Bagi Hafiz baca text tu . And dia gelak . Dia cakap kat saya , "Menyesal lah nie ?" Hmm , gila tak menyesal ?! Buang masa jea tengok muka kau ! :P *Mula-mula memang lah cakap macam tu lepas tu ?? JENG JENG JENG*

Okay , sampai sana saya rasa macam patung kembali -.- Duduk sorang-sorang . Baca paper . Tengok Haris keluarkan gitar . Hafiz amik gitar tu and start main . Ohyeahh . Akym ada sekali masa tu :) Akym tegur saya and saya terus rasa *Yes ! ada geng !* hahaha :D Agak lama saya duduk sorang-sorang kat sit yang takde tempat sandar pulak tu :( Masa tu Hafiz sorang-sorang . Badan saya pun dah lenguh , saya pergi sebelah dia and saya cakap *Weyh , sana sikit ! orang nak duduk !* lepas tu saya pun duduk :) Akhirnyaaaa .. dapat SANDAR !   

Hafiz pun start main gitar balik . Saya buat bodoh jea . Actually , masa tu saya demam . Saya sangat penat masa tu and saya pun baring sebelah dia . Saya keluarkan DOMO yang dia bagi kat saya tu and saya peluk kuat-kuat. Hafiz nampak jea DOMO tu , dia berhenti main gitar and amik DOMO tu . Hangin satu badan ! Sesedap hati dia jea amik DOMO orang ! :( Masa tu nak nangis dah :'/ *yeahh , haritu saya banyak nangis :'/* 

Masa dia cakap dengan sape ntah .. hmm ,tak ingat . dia berhenti main gitar . And tangan dia terus pegang tangan saya :'3 Maluuu :'3 hehehe :P Mula-mula buat bodoh jea .. tapi dalam hati *Ya Allah , rindunyaa aku kat dia D': *  Mana taknyaa ., dah 2 bulan tak jumpa . And dia pusing pandang saya . Dia tanya "Awak tak rindu saya ke ? kenape macam bosan jea dengan saya ? " Saya just diam . Tutup mata *buat-buat tidur* Hafiz dah cubit-2 semua suruh saya jawab . Dia fedup , dia terus tak pandang and main gitar . Masa dia tak pandang saya tu , saya pandang dia lama-lama and saya nangis diam-diam . And saya cakap slow-slow yang memang dia takkan dengar :') "Saya Rindu awak , sayang awak yang awak sendiri tak tau rasa dia macam mana !" Saya terus lap air mata :') Hafiz pandang saya and saya terus duduk . Then tetibe dia letak tangan dia kat dahi saya :') Auwwww ^^,  hehehe . *Melting ! Melting !* hahhaha :D Saya terus baring balik . 

-lepas tu tak ingat apa jadi xP-
*Jangan fikir bukan-bukan okay*

Lepas tu member-member Hafiz punya lahh ramai datang ! Muka saya terus jadi macam nie ----> -.-'
HAHAHA :D Saya tak kenal dorang :( Buat-buat kenal jea lah :) Selamat ada perempuan . Ada geng ! Then , jumpa Atiqah Azmy  IMISSYOU ! hahahah :D Ada ke patut dia cakap saya sombong -.- Ku cepuk kau sia-sia jea jah -.- 

Nak balik tu naik bas balik .. Sangat membabi yea .. Bangla , Boyan depan belakang ! Padan macam dalam tin sardin ! Thanks to Akym sebab jaga belakang Lia :) Thanks awak sebab jaga saya Kiri Kanan Depan ^^, hehehe . Dah lah panas ! Keluar bas jea menjerit ! hahaha :D Sampai KB , pergi ais kepal nak makan sebab lapar gila ! :'/ Yang ada just Me , Hafiz and Hakim :) Hafiz duduk beside me and Hakim depan me ^^,

Me order Nasi Goreng Kampung taknak sayur . Hafiz pulak marah , dia cakap suruh letak sayur ! Dia cakap "Takpe , awak makan nasi , saya makan sayur ! " Nasi pun sampai . Sayur takde ., just ada cili api jea :P Me and Akym pun asingkan Cili api and nasi tu :P Nasi tu hala kat kiteorang , yang cili api tu hala kat Hafiz :P HAHAHA :D masa tu muka Hafiz macam nie -----> -.- Hahahaha :D Dia merajuk ! Saya and Akym pun gelak macam orang gila xD Kesian awak :') So , saya pun suap lah nasi tu kat awak . Saya suapkan Akym sekali :) Awak jealous dan saya tau itu :3 hahaha :D Dua-dua kena tipu dengan saya ., bawah nasi tu saya sorok cili api xP Muka semua tahan pedas jea :P Sorry awak-awak 

Then balik rumah :)


Awak , thanks buat saya Happy :') Saya sayang awak , rindu awak Cicak Kobeng 
Assalamualaikum Cinta 

No comments:

Post a Comment