Thursday, 29 December 2011

saket hati ! menyirap !

aku ingat saket hati aku semalam habis takat semalam jea . rupenye ., malam nie agi saket hati (!) huhh , suke sangat burok sangke uh mamat nie . pastu tuduh aku macam-2 . die ingat aku nie batak sangat ke nak curang ngan die ? tak hingin lah weii (!) tak penah ade niat pon nak curangkan kau . tapi , kalau perangai kau berterusan macam nie , kau jangan harap hubungan kite kekal sampai bile-2 tau (!) ish . geram betol aku (!) aku tau kau sayang aku . tapi tak payah la OVER sangat sampai kau kongkong aku takleyh kawan ngan laki . aku , kalau lame-2 macam nie boleh naik bosan ngan kau walaupon aku sayang kat kau tau (!) tolonglah kau percaye kat aku and buang lah sifat busuk hati kau tuu .. jangan lah nak prasangke burok jea . kalau kau betol-2 sayang kat aku , kau mesti caye kat aku kan ? tapi  nampaknye kau memang tak sayang kat aku coz , SIKIT pon kau tak caye kat aku (!)

No comments:

Post a Comment