Saturday, 31 December 2011

saye risau lah pasal awak :(

awak , awak tengok saye happy jea kan tadi ? hm , senanye saye risau sangat :(  time awak cakap hidong awak darah pagi tadi .., saye teros tak sedap hati tau . saye takot awak akan tinggal kan saye .  dengan awak batok darah lagi . KEPALE BATU (!) sampai bile awak nak sorok awak saket tu dari ibu ? kalau takat saket sikit saye tak kesah . :/ tapi kalau saket bawak mati cene ?? heishh . risau tau tak ? :'( t sape nak jage saye agi ? sape nak teman saye g ane-2 ? hm , saye sayang awak tau .. saye tak nak awak saket . anyway , thanks sebab bagi kenangan kat saye . bagi DOMO , BAJU .. terima kaseh awak :) saye jage elok-2 kayh . saye tak kesah pon bape ringgit .. asal kan ikhlas ^.^ 


sayang awak ! muahh :* muahhh :* 

No comments:

Post a Comment