Monday, 17 September 2012

I let you go :') FOREVER ❤

Assalamualaikum my Readers :') 





.........................................

Lia dah lepaskan dia :') Benda yang lia takkan buat dalam hidup lia . Tapi sekarang , lia buat :') 




Macam-macam lia buat untuk lupakan dia . Buat benda yang paling dia benci . Tangkap gambar dengan lelaki , contact dengan Sufi ., contact dengan ramai lelaki . Semua lia buat untuk dia bencikan lia. sebab tu jea cara lia nak lupakan dia . Bila dia dah bencikan lia , mesti lia taknak kacau hidup dia lagikan ? :') 

Lia berlakon kat twitter konon dah ada yang lain . Happy dengan hidup lia . But , no one knows what im feel . Lagipun , Hafiz dah happy sangat dengan life dia . Tinggal lia sorang jea sekarang nak move on . Dia maybe dah ada pengganti lia . Walaupun sakit nak move on , tapi tu lah lumrah hidup kan ? :') Sorry awak , lia tipu konon dah ada pengganti awak . Lia just nak tengok awak happy :') Awak happy kan lia takde dalam hidup awak ? Takpe awak .. lia happy tengok awak happy . Tahniah awak sebab dapat bahagiakan diri awak tanpa lia :) 

Lia dah tak tau nak cakap apa dah . Lia harap sangat-sangat harini ialah hari terakhir lia nangis pasal dia . Lia dah penat nak nangis . Kesian mata lia niee . Bengkak everyday . 







To Hafiz : Awak , saye tak pernah salahkan awak atas apa yang berlaku selama nie . Saye faham keadaan awak . Saye mintak maaf awak . Saye sangat tak sempurne untuk awak . Saye langgar janji saye yang saye akan tunggu awak sampai bila-bila . Hati saye tetap tunggu awak . Saye takkan kacau hidup awak lepas nie . takkan cari awak lagi . awak teruskanlah niat awak kalau awak memang nak ada relay dengan perempuan tu . awak jangan ingat saye tak tau apa yang awak buat kat BBM awak . Its okay , saye tak marah pun :') Im okay with that . Anggaplah saye tak pernah wujud dalam hidup awak if bagi awak , saye nie terlalu menyibuk dalam hidup awak . And awak , if you really need someone , saye ade . I can be your friend . MAYBE . Awak take care kayh ? Saye dah takde dah untuk jage awak macam dulu . Makan ubat if awak demam . Jangan biar melarat . Kalau keluar , bawak sapu tangan .. sebab awak selalu selsema. Bawak panadol pergi mana-mana sebab awak selalu sakit kepala . Breakfast dulu sebelum keluar rumah . Makan dulu sebelum makan ubat . Nasihat saye yang terakhir untuk awak ..., jangan bagi harapan dekat perempuan lain macam awak bagi dekat saye. Dia akan sakit macam saye rase sekarang . Sakit dia sangat tak tertahan awak . Cukuplah saye sorang jea yang rasa :') 







I fall, I rise, I make mistakes, I live, I learn. I've been hurt, But I'm alive. I'm human, I'm not perfect, but I'm THANKFUL .


The prettiest smiles hide the deepest secrets, the prettiest eyes have cried the most tears & the kindest hearts have felt the most pain.


You're leaving because it's easier to walk away than fight for what you really want.


'I trust you' is better than 'I love you' because you may not always trust the person you love but you can always love the person you trust.


I'm strong because I know my weaknesses. I'm wise because I've been foolish. I laugh because I've known sadness.


If the only place where I could see you was in my dreams, I'd sleep forever :')


People say hate is a strong word, but so is love and people throw that around like its nothing.


It's funny how you think you actually mean something to someone, & they just turn around & prove you wrong.

.....................

 That's all for this post :') Assalamualaikum my lovely Readers :') Thanks for reading this.  

                                                                                                                                                         Kisah Alia ❤ 

No comments:

Post a Comment