Saturday, 31 March 2012

* we are meant not together *

Pada 29.3.2012 : 6.48 p.m - Nur Aliah Binti Abd Haris & Muhammad Hafiz bin Johari BREAK UP :')

yeah , tolong percaya yang kami dah putus . 2 minggu aku tak jumpa dia . Macam orang gila aku rasa diri aku nie :( seriously , aku rindu sangat kat dia . Macam mana aku rindu ayah aku , macam tu lah aku rindu kau biy :'(
Aku kecewa sangat kau tak contact aku langsung lepas kem tu . Sampai kita break kau tak contact aku . Aku text kau pun kau tak reply . Harini , 2 hari dah kita break . and genap 3 minggu aku nangis sebab kau :'(
Yeah , aku bodoh nangis sebab kau :( Tapi , aku memang sayang kau , rindu kau ,

then pukol 1.30 pm tadi , kau bagi text kat aku :') Excited gila aku baca !

-kau tahu kan sebab apa aku wat cam nie , sebab aku sayang kat kau . kau tahu sebab aku tanak kau dapat dose disebabkan aku .. kau yang cakap kat aku haritu .. kau kate kau takut orang nampak + kau takut Allah . kau tahu kan bile kite kuar jea mesti pegang tangan, lepas tu ,kau dgan aku jalan dua-dua . Aku harap kau boleh nampak dose tu datang dari mana . Lagi satu , tiap kali aku keluar dengan kau  , kita memang tak solat kan  . Betul tak ? Yea , aku memang dah berubah sekarang nie , sejak aku g kem tu, banyak sangat aku dah berubah . Aku tahu kau dah benci aku dah kan . Kalau kau dah ada pasangan baru nanti , kau pilih lah orang yang sesuai dengan kau punya kehendak macam mana ? walaupun sememangnya aku mungkir jani , aku tau kau harapkan aku nie jadi suami kau ? Kau kena sabar.. Insyaallah kalau umur kita nie dah sesuai dan jodoh kita bertemu , aku akan kawin dengan kau . Aku harap kau boleh jage diri kau tu elok-2 . kalau seandainya aku nie buat salah dengan kau , aku mintak maaf sangat-2. halalkan lah apa yang kau belanja aku selama nie . Thanks for ..................................... .. Aku nak kau boleh terima benda nie dengan seikhlas hati kau . Assalamualaikum .

Pergghh !! Jenuh aku taip balik text nie :'/ Tapi aku just nak tanya kau . Motif kau tinggal kan aku , tak contact aku semua ? Benda boleh bawak bincang kan . AGAK SENTAP kau bagi text 'kau aku' kat aku . Aku terima benda nie . AKU TUNGGU KAU . tu jea aku nak cakap . AKU SAYANG KAU . aku ikhlas sayang kau . Sayang sangat-2 . Sayang , awak jaga diri .  Saya sayang awak . saya tunggu awak . saya rindu awak . Thanks for everything :')

1.MAY.2011 , 12:16 AM - 29 . MARCH . 2012 , 6:48 PM 

A Lot of Memory WE Doing Together , 
ALL Memory , i'll never erase . 
YOU always in MY HEART :')
ILOVEYOUFOREVERSAYANG :'(

No comments:

Post a Comment