Wednesday, 22 February 2012

aku dah tahu jawapan dia walaupun tak pasti :')

Aku baca ayat nie pun aku dahh tau :) 
-saya tak pasti lagi nak terima dia balik. :-(

jawapan dia mesti tak kan ? its okay :) aku kan dah sakitkan hati kau . mana kau nak terima aku balik kan ? aku pun bodoh nak amik balik apa yang aku dah buang . hmm , same lh masa aku ngan SAKTI dulu . alhamdulillah , selamat aku jodoh sementara dengan kau . dapat juga aku lupakan dia and bagi kasih sayang aku kat kau . aku mintak maaf kat kau , sebab aku selalu buat kau sakit hati , menyampah , benci dengan aku kan ? aku nak sambut birthday sama-2 dengan kau :( kalau birthday aku , mesti aku break . aku anggap kau kawan aku je kayh ? #aku takk nakkk !! :/ 

AKU SAYANG KAU ! :'( k byee .







No comments:

Post a Comment