Sunday, 25 December 2011

hei pak cik tua ! saye rindu awak lahh !



seperti awak tau , hati saye tok awak . and tak ade orang laen selaen awak . :) dah berape lame kite tak meet awak ? saye rase macam dahh bertaun-taun tak jumpe awak tau . :'( kalau saye boleyh wat penyapu terbang , saye terbang pegi kat awak . and if saye dah dapat awak , saye bawak awak lari and ikat awak belakang rumah saye , hihi ^^  awak betul ke rindu saye nieyh ? hmm , ape saye cakap kat awak haritu ?? kalau awak rindu saye pegi tengok bulan kan ?? terima kasih sebab bagi saye domo . so , saye boleyh hug puas-puas ! hehehe :p jangan jealous tau awak ^.^ saye rindu awak , sebanyak bintang kat langit . and sayang awak seluas lautan di dunia . haha :D jiwang kan saye ? bukan selalu . 
LASTLY ...., 





LOVE YOU ALWAYS ! 

No comments:

Post a Comment