Tuesday, 21 February 2012

its over :'(

1.MAY.2011 - 19.FEBRUARY.2012 <3


Muhammad Hafiz & Nur Aliah </3

dah tiga hari berlalu and aku still macam tak caye yang kita dah break . jujo aku sayang kau . jangan cari pengganti aku boleyh ? aku nak kau balik . aku tak cari pengganti lagi tau ! :( kalau kau cari , aku pun cari . tapi kau boleyh ke cari pengganti yang lagi comel daripada aku ? HAHA . #ok serius back . 
kau dah matured belum ? aku nak couple balik nie ! :/ baik cepat ! nanti mama bising laaa . #tetibe masuk mama nie pahal ? suka hati aku ! 
hmm , aku nangis baca niee .. kau bagi kat AIDA kan ? :3 

:weyh ko leyh tolong tak,? ko jaga kan alia bila aku takde dgn dea nanti. hope ko leyh tolong aku.


#ITU SWEET NAMANYA !!! D':


then , yang niee pulak . -kayh, aku maaf kan kau, aku pon nak mintak maaf gak, selama nie aku selalu susah kan hidup kau sampai ari nie, aku harap kau lah jodoh aku smpai akhir hayat, tapi tak, insyaallah klao kita ade rezeki aku dgn untuk bersama balik. aku harap kau halkan gak. 'I know I am not such a good man who never did you find all this'. angap lah gambar aku dengan kau menjadi saksi kt semua orang. TAKE CARE . Assalammualaikum. 


then , text sebelum tidur : 

goodnite + take care too . thanks , i know you miss me right ? 
tu sume text yang boleyh buat aku gila !! guuurrrgggg !!! D:<

No comments:

Post a Comment