Thursday, 19 January 2012

KEKWA .. READ THIS :'D

aku dapat masuk sekolah teknik :) but i didn't go .. why ?? because i'll never leave my friends :')
maybe korang akan ingat alasan aku tak nak pindah coz apiz . actually , sebab korang . :D aku sayang korang sangat-sangat KEKWA (!) aku tau , dak sekolah sana tak kan jaga aku macam korang jaga aku kat sini . CARING sangat (!) sampai buat aku nangis :')  buat aku rasa sangat serba salah buat korang susah . walaupun kita dah pecah belah gi kelas lain-lain , tapi aku still sayang KEKWA and aku still stay kat kelas KEKWA . perasan tak ? sayang sangat nak tulis kelas lain kat buku aku . sebab dah biasa tulis 1KEKWA , 2KEKWA ,3KEKWA. :D 
heihh .. sayang nyee aku kat korang (!) ingat tau , aku sayang korang sampai bila-bila pun and walau macam mana sekali pun (!)  ingat kayh kawan-kawan . 'SEMUA ORANG TAK PERFECT' 
memang lah semua orang buat salah . and tak semestinya dia buat kesalahan seumur hidup :) tak kan kau tak pernah buat salah kan ? so , maafkan lah sesama manusia . jangan nak tengok kesalahan orang jea , kesalahan sendiri tak nampak kayh ? sorry lah kalau ada yang terasa . tapi aku wat nie untuk kebaikan masing-masing :D aku sayang korang . aku buat semua bersebab . 

miss you all :'D



sumpah rindu time niee (!!!)

No comments:

Post a Comment