Wednesday, 7 December 2011

'dia' call aku !? :O

tepat pukol 1.39 pagi tadi dia call . siapa 'dia' tu ?? haha . dia lah ex aku :) tetiba je dia call . #macam tak percaya ! hihi , dia cakap aku miss call dia . huhh ? bila masa lah pulak =,=' banyak lagi kerja aku nak buat selain miss call kau ! =_='  dah la aku tengah tidur , dia calling-2 pulak dah ., heihh . actually , panjang umur dia :) aku baru sebut-2 nama dia semalam . tak sangka pulak dia boleyh call aku . aku tau lah dia rindu suara aku time tidur xP #haha , perasan lebih ! hmmm , padahal aku yang rindu tau :| tak salah kan kalau rindu ex skali skala ? :[ bukan selalu pun . jangan lah marah . nangis karang ? :'(  yeahh ., thanks mohammad sakti bin sabjan sebab call aku pagi-pagi buta tadi :) hilang gak rindu aku kat kau ^_* .

kalau hafiz bace post nie : awak , jangan risau :) cinta saya tetap untuk awak :* just skali skale jea saye rindu kat sakti :/ saye harap awak faham saye :'(

No comments:

Post a Comment