Wednesday, 30 November 2011

happy anniversary sayang ! ^-^



dah 8 bulan kami couple ??? wahh ! hihihi :D MUHAMMAD HAFIZ BIN JOHARI ! terime kaseh wat saye happy sepanjang saye couple dengan awak <3 awak jage saye , awak sayang saye , awak terime seadenye :) terime kaseh banyak-2 kayh ? haha ! tak boleyh lah kan saye leyh mimpi mak awak masok meminang ?? xD
hahahaha :D jauh lagi tu ... terime sebab akhirnye awak wish jugak anniversary kite .. :') TERHARU saye ! awak , ingat tao saye terime awak seadenye .. and saye tao manusie tak perfect .. tak sangke saye leyh couple ngan awak lame-2 .. ^^, okayh ..., for the end ...  SAYE SAYANG AWAK ! <3

No comments:

Post a Comment